muzica

Despre Music Instructor

today17.05.2023 238

Background
share close

Trupa “Music Instructor” a fost o formație germană de muzică electronică cu influențe de hip-hop și techno. Trupa a fost formată în 1995 de producătorul muzical Mike Michaels și cântăreața Trixi Delgado, iar mai târziu au adăugat și cei doi dansatori și rapperi Saidi și Mark “MM” Dollar.

Trupa a avut un succes considerabil în Europa în anii ’90, cu hituri precum “Super Sonic”, “Hymn”, “Get Freaky” și “Electric City”. Au colaborat de-a lungul timpului cu diverși artiști, printre care Flying Steps și AB Logic.

Deși trupa și-a încetat activitatea în 2003, membrii acesteia au continuat să facă muzică separat. Mike Michaels a continuat să lucreze ca producător, Trixi Delgado a colaborat cu diferiți artiști și a lansat propriile piese, iar Saidi a devenit instructor de dans și a lucrat cu artiști hip-hop.

Cu piesele lor pline de energie și ritm și cu coregrafiile impresionante, Music Instructor a fost o trupă care a marcat scena muzicală a anilor ’90 și care încă este apreciată și ascultată de mulți fani ai muzicii electronice.

Written by: musicfm

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CONTACT
Cine suntem?

   O echipa de profesionisti unita sub umbrela Music FM pentru a oferi publicului cea mai buna optiune din online-ul romanesc.

Publicitate
play_arrow

Music FM

0%