muzica

Mr. President

today06.03.2019 886 5

Background
share close

     Mr. President este un proiect eurodance german recunoscut pe plan international pentru hit-ul “Coco Jamboo” lansat in 1996. Trupa este cunoscuta in Europa si pentru piese precum “Up’n Away“, “I’ll Follow the Sun”, “I Give You My Heart”, “4 on the Floor”, “Jo Jo Action” si pentru albumele de succes Up’n Away sau We See The Same Sun.

     Formatia a luat fiinta in 1991 in Bremen, Germania, compusa din Jens Neumann si Kai Matthiesen.         De-a lungul caierei de peste 7 ani, grupul a trecut prin numeroase schimbari. La inceput, Mr. President era alcatuita din cantaretele germane Judith Hinkelmann (T-Seven), Daniela Haak (Lady Danii) si din rapper-ul american George Jones (Sir Prophet). In 1994, Jones este inlocuit de britanicul Delroy Rennalls (Layzee Dee). Hinklemann paraseste formatia in anul 2000 pentru a incepe o cariera solo,locul acesteia fiind luat de Nadia Ayche. Ayche, insa este rapid inlocuita de Myra Beckmann in 2001. In locul Myrei Beckmann in 2003, vine Franziska Frank (Franzi) In 2008, Mr. President se destrama in mod oficial.

Dupa 2008, Rennalls a continuat sa mearga in turnee prin Europa sub denumirea “LayZee formerly of Mr. President” (LayZee ex membru Mr President) lansand in acelasi timp propriile materiale solo. In 2014, o aduce alaturi pe etnica magiara Erika Kovács . Astazi duetul Rennalls si Kovács interpreteaza hiturile Mr. President peste tot in lume .

 

Written by: musicfm

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CONTACT
Cine suntem?

   O echipa de profesionisti unita sub umbrela Music FM pentru a oferi publicului cea mai buna optiune din online-ul romanesc.

Publicitate
play_arrow

Music FM

0%