muzica

No Mercy

today10.03.2019 1012 2 4

share close

    No Mercy este un trio compus din Marty Cintron, născut și crescut în Bronx (New York) și gemenii Ariel și Gabriel Hernández originari din Miami (Florida, U.S.A.) reuniți în Germania de producătorul Frank Farian.

În 1995 grupul lansează primul single “Missing” , o variantă cover după hit-ul cu același nume lansat în 1994 de trupa Everything but the Girl. No Mercy debutează cu albumul My Promise pe 21 Octombrie 1996.My Promise a fost titul original ales de casa de discuri a celor 3 Hansa, BMG. Albumul este lansat și în Statele Unite sub titlul No Mercy pe 29 Octombrie 1996 În majoritatea țărilor albumul este lansat sub numele My Promise, inclusiv Australia unde primește de 2 ori discul de platină pentru vânzări. Albumul ajunge pe primele 5 poziții în Austria, Belgia, Olanda și Elveția, generând o serie de single-uri printre care “Where Do You Go” și “When I Die”, primul fiind un cover după La Bouche- “Where Do You Go” din 1994. Apoi urmează “Please Don’t Go”, ce urcă în top 5 în Austria și U.K.

Trio-ul relansează hit-ul trupei Exile – “Kiss You All Over” din 1978, care deși a avut un succes moderat atinge primele 20 de poziții în clasamentele din Austria, Olanda și UK

Sursa: Wikipedia , YouTube

Written by: musicfm

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CONTACT
Cine suntem?

   O echipa de profesionisti unita sub umbrela Music FM pentru a oferi publicului cea mai buna optiune din online-ul romanesc.

Publicitate
play_arrow

Music FM

0%